Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Perfect Premium Clean BV.nl

1. Algemeen

Onder ‘Perfect Premium Clean BV’ wordt in deze algemene voorwaarden en elders op haar internet website verstaan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Perfect Premium Clean BV, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, Nederland, en statutair gevestigd te Amsterdam, Nederland.

Het hoofdkantoor van Perfect Premium Clean BV is gevestigd op het adres:

Bolstoen 2-C
1046 AT Amsterdam
Tel.nr: 020-6136858
Fax.nr: 020-6112772

Perfect Premium Clean BV is ingeschreven in het Handelsregister te Amsterdam.

KvK-nummer: 62400584
BTW-nummer: NL854803221B01
Emailadres: info@perfectbv.nl
Tel: 020-6136858, bereikbaar ma-vr van 9.00-18.00.

2. Afzetgebied

Bestellingen kunnen vanuit andere landen dan Nederland worden geplaatst, maar aflevering kan slechts in Nederland geschieden. Het koopcontract kan slechts in het Nederlands worden afgesloten.

3. Afhalen bestelling in een vestiging van Perfect Premium Clean BV

3.1 Het is voor een deel van het online assortiment mogelijk dat de koper het bestelde product, indien online reeds voldaan, afhaalt in een Perfect Premium Clean BV filiaal. Deze mogelijkheid wordt koper gedurende het bestelproces geboden.

4. Aflevering

4.1 De aflevering vindt plaats op de begane grond van het door koper, opgegeven adres. De producten dient koper zelf uit te pakken en indien nodig te monteren.

4.2 Perfect Premium Clean BV is gerechtigd in gedeelten uit te leveren. Eventuele extra kosten van nalevering worden door Perfect Premium Clean BV gedragen.

4.3 Om tot aflevering van een bestelling over te kunnen gaan of om de juistheid van koper’s bestelling te controleren, behoudt Perfect Premium Clean BV zich het recht voor om koper te benaderen, via telefoon of e-mail. Hierdoor kan vertraging ontstaan in de aflevering, welke vertraging niet aan Perfect Premium Clean BV mag worden tegengeworpen.

Belangrijk is dat koper tijdens het bestellen het telefoonnummer vermeldt waarop die overdag bereikbaar is, zodat eventuele vertraging beperkt blijft. Vervolgens neemt de door Perfect Premium Clean BV ingeschakelde transporteur contact met koper op over de exacte afleverdag. Koper dient op de afgesproken dag aanwezig te zijn op het afleveradres. Bij gebreke hiervan dient koper opnieuw afleverkosten te betalen.

5. Betaling

Het betalen met cadeaubonnen, cadeaukaart, kortingsbonnen, Rockspunten, Dukaten of Iris cheque, etc. is niet mogelijk.